top of page

PALVELUT

KLASSINEN HIERONTA

Klassinen hieronta on lihasta muokkaavaa hierontaa, joka vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa saaden lihaskudoksen rentoutumaan. Klassisessa hieronnassa käytetään klassisen hieronnan otteita, joita ovat mm. sively, hankaus ja pusertelu. Hieronta on kokonaisvaltainen tapahtuma, joten sillä on vaikutusta myös ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin eli vaikutukset ovat myös psyykkiset ja sosiaaliset.

fullsizeoutput_46c copy.jpg

URHEILUHIERONTA

Urheiluhieronnassa pyritään urheilijan/aktiiviliikkujan liikkumista tukevaan lihashuoltoon, huomioiden lajityypilliset vaikutukset lihaksiin ja harjoituskauden vaiheeseen sekä harjoitusohjelmaan. Pääsääntöisesti urheiluhieronnassa sovelletaan klassisen hieronnan otteita. Tavoitteena on parantaa urheilusuoritusta. Urheiluhieronnassa käytetään myös mm. poikittaisotteita ja passiivisia venytyksiä.

fullsizeoutput_6de.jpg

IMUKUPPIHIERONTA

Imukuppihieronnan vaikutus perustuu alipaineeseen, joka muodostuu hieronnassa käyttävien imukuppien sisään. Imukuppihieronta tasapainottaa verenkiertoa , voimistaa immuunivastetta ja laukaisee lihasjännitystä.  Alipaineen ansiosta hieronta poistaa turvotusta ja lisää imunestekiertoa. Imukuppihierontaa voidaan käyttää myös kivun hoitoon ja  selluliitin poistoon. Sanotaan, että 15 minuuttia imukuppihierontaa vastaa noin 60 minuutin klassista hierontaa, joten hieronnan kesto on lyhyempi kuin klassisen ja urheiluhieronnan. 
Imukuppihierontaa voidaan toteuttaa myös kudoksen lämmittämiseen tai lisäämään lihaskudoksen rentouttavaa vaikutusta ennen klassista- tai urheiluhierontaa. Imukuppihierontaa on yleensä tarkoituksenmukaista toteuttaa sarjahoitona erityisesti kipuhoidon ja selliittialuiden toteutuksessa.

Reflexology

RENTOUTTAVA HYVINVOINTIHIERONTA

Keho tarvitsee välillä täydellistä rentoutta ja rauhoittumista. Rentouttava hieronta on kehoa ja mieltä hyväilevä kokovartalon hyvinvointihieronta, jossa myös mieli lepää. Rentouttavaa hierontaa tukee rentouttava hierontaöljy ja äänimaailma. Rentouttava hieronta soveltuu hemmotteluun, stressinpoistoon tai ihan muuten helpottamaan  kiireistä arkea. Rentouttavan hieronnan jälkeen sinulla on aikaa levätä ja nauttia virkistävää juomaa.

Massage

HUKKA HARMONY KUUMAKIVIHIERONTA

Hukka Harmony kuumakivihieronta on hyvinvointia lisäävä kokovartalohieronta, jossa lämpimät Hukka Harmony terapiakivet lämmittävät ja rentouttavat koko kehon ja rauhoittavat mielen. Hieronta tehdään maakunnan omilla kivillä eli vuolukivestä valmisteluilla terapiakivillä, joiden lämpö hellii kehoa tehokkaasti. Hieronta päättyy pieneen lepohetkeen ja lasilliseen kuohujuomaa.


Hukka Harmony kuumakivihieronta soveltuu erinomaisesti lahjaksi Rakkaalle, Ystävälle, Morsiammelle/Sulhaselle tai Sinulle itsellesi hemmotteluun ja rentoutumiseen. Tule kokemaan kivenkosketus!

fullsizeoutput_693-2.jpg

MUUT PALVELUT

Teen sopimuksen mukaan myös yritys- ja kotikäyntejä.  Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

fullsizeoutput_637.jpg
Hierontapalvelut: Treatments
bottom of page